My journey

My journey...

 

Ik startte mijn reis in de fotografie al zo'n 4 jaar geleden. Maar mijn reis heeft echt betekenis gekregen wanneer ik de fine art, de kunst in de fotografie leerde kennen. Mijn inspiratie loopt over en ideeën bieden zich aan. Ik leerde en leer nog steeds graag en zoveel mogelijk van dit concept. Door de inspiratie en mijn fantasie creëer ik een uniek kunstwerk. Het bewerken van wat ik heb gefotografeerd maakt het voor mij nog meer bijzonder. Ik kan met gevoel en emotie een bewerking creëren achter mijn pc. Er is zoveel mogelijk.
Een opdracht voor een cliënt realiseren is onderdeel van mijn werk. De opdracht begint bij een 1 op 1 gesprek met de cliënt. We bespreken de wensen en mijn mogelijkheden tot het maken van 1 kunstwerk. Hierna volgt een offerte en een contract waarin alles wat besproken en relevant is wordt vermeld. Na akkoord bespreken we de datum voor de fotoshoot.  Vervolgens gaan we met de camera, welke een onderdeel van het gehele project, is aan de slag. Ik maak foto's rondom het karakter en het thema welke is gekozen. Daarna neem ik mijn tijd om te gaan bewerken. Het bewerken kan heel wat uren in beslag nemen voor het juiste eindresultaat. Maar dan heb je ook wel iets heel unieks en waardevols aan je muur hangen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0